Maandagopenstelling Kapsalon Eefje in Beilen groot succes

Foto: Kapsalon Eefje

De maandag-openstelling van Kapsalon Eefje in Beilen is een succes. De zaterdag is volgens Eefje Kwant-Kamps, eigenaar van de salon aan de Stationslaan 11, voor veel mensen een hectische dag en een kappersbezoek moet er vaak even snel tussendoor.

Advertorial

‘Op de maandag hebben klanten meer rust voelt een bezoek aan ons meer als een uitje. Natuurlijk helpt de verse koffie met een lekker chocolaatje daar ook bij.’ Een nieuw permanentje of een kleurtje? Dat kan ook tijdens de koopavond op woensdag en donderdagavond.

Online afspraak maken
Het vierkoppige team van de Beiler haarspecialist is van alle markten thuis en werkt met vegan verzorging en stylingproducten. ‘Mannen, vrouwen en kinderen. We helpen ze allemaal met evenveel plezier’, aldus Eefje Kwant. Omdat gemak er nu eenmaal is om de mens te dienen kan een afspraak bij Eefje ook via de website gemaakt worden. Dat kan natuurlijk ook telefonisch of via WhatsApp.

Jarig
Volgende maand viert de kapsalon haar vierjarig bestaan en dat gaat niet ongemerkt aan de klant voorbij. ‘Dankzij de inwoners van dit mooie dorp kunnen we op 1 november een bescheiden feestje vieren en wie jarig is trakteert en dat gaan we dus zeker doen.’  

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen