JSchilderwerken schiet doe-het-zelver te hulp

Foto:

Steeds meer mensen nemen zelf de verfkwast ter hand voor onderhoud aan hun woning, maar slaan daarbij het kitten van de ramen over. Vocht en wind krijgen daardoor vrij baan. Een verminderde isolatie en versnelde houtrot kan het gevolg zijn.

Advertorial

Dit merkt Jeroen Snippe van JSchilderwerken uit Westerbork. De directeur van het tweemansbedrijf speelt daar op in met een speciale kitservice. ‘Je kunt het schilderwerk rustig zelf doen want wij komen vooraf langs voor het kitwerk. Zo weet je zeker dat de klus goed afgrond is’, zegt de vakman.

Verhuur
Dat de particulier het schilderwerk vaker zelf doet ziet Jeroen Snippe niet als een probleem. ‘We passen ons aan. Bijvoorbeeld door vooraf het huis te inspecteren en deskundig advies te geven. Of door verhuur van professioneel materieel. Denk daarbij aan steigers maar ook aan behangtafels. Behangen is meestal niet de meeste geliefde klus dus nemen we die graag uit handen.’ Vanzelfsprekend is Jschilderwerken ook inzetbaar als het gaat om het huis- tuin en schilderwerk maar ook voor wandafwerking, kleuradvisering, houtrot reparaties, kunststofreiniging en beglazing. Het bedrijf is van alle markten thuis.

Extra handjes gezocht
Het bedrijf heeft het druk en kan ondersteuning gebruiken. ‘Vier handjes, ofwel twee extra mensen zijn meer dan welkom. Een leerling schilder is ook welkom. Die beheerst de modernste technieken en past zich makkelijk aan onze werkwijze aan. We zoeken mensen voor 40 uur per week die geen 9-tot-5 mentaliteit hebben. De klus staat altijd voorop. Die moet klaar. Dat je daarvoor langer moet doorwerken hoort er nu eenmaal bij.’

https://jschilderwerken.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen