Showroom met meer dan 40 verschillende kachels

Foto:

In de kachelwinkel van De Kachelerij knispert het vuur altijd! Dit zorgt voor een heerlijke warmte en gezelligheid in de winkel in Noordscheschut. Voor een kachel geschikt voor uw situatie of voor accessoires om het maximale uit uw houtkachel te halen, wordt er graag met u meegedacht. In de showroom van De Kachelerij vindt u: Houtkachels, Houtfornuizen, Bio-ethanol kachels, Elektrische kachels, Accessoires en Outdoor artikelen.

In het assortiment van De Kachelerij zijn zowel bekende merken, als nieuwe merken te vinden. Een unieke showroom met voor ieder wat wils. Maar één dingen hebben de modellen gemeen, de haarden in het assortiment voldoen aan de nieuwste normen en eisen. Hierdoor hebben de kachels een hoog rendement en een lage uitstoot. De kachels in het assortiment van De Kachelerij hebben dan ook allemaal minimaal een A-label.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor u? De winkel in Noordscheschut is geopend van woensdag tot en met zaterdag. En online is er veel informatie  over de modellen te vinden via www.dekachelerij.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen