Hubo warmtescan helpt besparen

Foto: eigen foto

Hubo Westerbork biedt een unieke service aan in de vorm van een warmtescan. Met deze scan wordt helder in beeld gebracht waar de pijnpunten zitten als het gaat om energieverlies. Bij de scan hoort ook een energieadvies, waarin staat hoe het verlies het beste aangepakt kan worden. Door deze service kunnen klanten structureel fors geld besparen.

De scan helpt bij het zoeken naar mogelijkheden om energie te besparen. De eerste stap is om te bepalen waar de warmte naar buiten verdwijnt. Dan kunnen gerichte isolatiemaatregelen genomen worden om de warmte binnen te houden. Mogelijke oplossingen kunnen zijn het vervangen van bijvoorbeeld deurrubbers of het plaatsen van een tochtstrip. Ook kan het helpen om een nieuwe voordeur of achterdeur te plaatsen.

Gratis
Bij Hubo Westerbork betaalt de klant 129 euro voor de scan en het energieadvies. Maar wie minimaal duizend euro besteedt aan isolatiematerialen, krijgt de scan en het advies gratis. De klanten krijgen bij de Hubo-winkel een kopje koffie of thee en een persoonlijk advies op maat.

Structureel besparen
Een andere manier om energie te besparen is door de thermostaat een graadje lager te zetten of korter te douchen. Maar deze maatregelen zijn vaak niet voldoende om structureel te besparen. De warmtescan van Hubo Westerbork biedt klanten de mogelijkheid om precies te achterhalen waar de energie verloren gaat en structureel te besparen op de energierekening.

Kerstfair
Nieuwsgierig naar de scan? Kom langs in de winkel of bezoek de Hubo s tijdens de Kerstfair rondom de Stefanuskerk in Westerbork op vrijdag 16 en 17 december.

facebook.com/WesterborkHUBO

hubo.nl/westerbork

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen