InterStage Drentse Onderneming van het Jaar

De winnaars op het podium.
De winnaars op het podium.
Foto:

InterStage is gekozen tot Drentse Onderneming van het Jaar 2022. Dat is gisteren bekendgemaakt tijdens de finaleavond in het ATLAS theater in Emmen. In de finale versloeg InterStage uit Meppel de andere finalisten M&G Group B.V. en Sportconfex beiden uit Assen.

Uit een selectie van ruim 100 bedrijven, werden er 8 door de jury genomineerd. 3 bedrijven bereikten uiteindelijk de finale. Met als winnaar InterStage, vertelt juryvoorzitter Ludo Mennes: “De grondhouding van het bedrijf is vanuit vertrouwen gericht op lange termijn relaties met partijen, waarmee echt wordt samengewerkt. Met een enorme veerkracht en een personeelsbeleid waarin de zorg voor de medewerkers zichtbaar is. Het bedrijf is innovatief en onderscheidt zich ten opzichte van de concurrentie. Ondanks het feit dat het bedrijf nationaal en internationaal actief is, verloochent het haar Drentse roots niet.”

Gedeputeerde Henk Brink: “De winnaar van vanavond, InterStage B.V, is een prachtig bedrijf. De meerwaarde voor de Drentse maatschappij en economie en hun blik op de toekomst maakt het een terechte winnaar. Ik zie ze ook als ambassadeur van onze provincie, waar steeds meer bedrijven elkaar actief opzoeken, initiatieven nemen en samenwerken aan een krachtig, toekomstgericht en duurzaam Drenthe. Ik ben daar heel trots op!”

Opvolger van Fuhler Loon en Verhuur

InterStage volgt Fuhler Loon en Verhuur BV uit Emmen op als Drentse Onderneming van het Jaar. Eerder wonnen Miron Violetglass uit Hoogeveen, Avitec uit Nieuw Buinen, Vepa uit Hoogeveen, Resato uit Assen en De Groot Installatiegroep uit Emmen.

Student Business Award

Tijdens de finale avond van de Drentse Onderneming van het Jaar heeft ook de eerste editie van de Student Business Award plaatsgevonden. Boaz Walma uit Eelderwolde, MBO student Alfa College heeft met zijn onderneming Looxmedia.nl, creatieve filmmaker, de eerste editie gewonnen van deze Award. En heeft hiermee 10.000 euro gewonnen om te investeren in zijn startup. Het doel is jonge ondernemende studenten te helpen en te stimuleren in de opstart van hun onderneming.

Bron en foto: DovhJ.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen