Het 15e GigaGfestival wordt weer een Giga Groot feest

Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

In de feesttent in Pesse vindt op 23 mei alweer het 15e GigaGFestival plaats. Een mijlpaal met dus een extra feestelijk tintje. Jannes, René Karst, Mooi Wark, Monique Smit en DJ Roy treden deze avond op. William Bossong zal deze avond de presentatie voor zijn rekening nemen.

Vanaf 18.00 uur ontvangen de Knollenplökkers de bezoekers met een vrolijke noot. Iedereen kan met deze band meezingen en dansend de tent betreden. Na de feestelijke opening kan het feest beginnen! Het feest start om 19.00 uur en duurt tot ca. 22.00 uur.

Hendrik Reindersweg

De feesttent De grote feesttent staat aan de Hendrik Reindersweg 5 in Pesse. Er is genoeg ruimte voor alle bezoekers, er wordt onder meer een speciaal rolstoelenvak ingericht vooraan bij het podium. Ook speciale toiletvoorzieningen zijn aanwezig. Er zijn diverse voorzieningen getroffen om de tent voor iedereen toegankelijk te maken.

‘Door de jaren heen kunnen wij rekenen op een grote club enthousiaste vrijwilligers. Daar zijn wij als organisatie enorm blij mee! Dit fantastische team zorgt ervoor dat al onze bezoekers een onvergetelijke avond hebben. Van hulp bij het parkeren tot een gratis gaderobe, aan alles is gedacht! Volg het GigaGfestival ook op Facebook en Instagram’, laat de enthousiaste organisatie weten.

De kaarten zijn online te bestellen via de internetsite www.gigagfestival.nl. Online zijn de kaarten te verkrijgen voor € 12,50,-. Op 23 mei zijn de kaarten aan de kassa € 15,-

Ook wordt de organisatie gesteund door een groot aantal bedrijven en instellingen die een vele manieren een bijdrage leveren om het GigaGfestival mogelijk te maken. ‘Zonder die steun zou het niet haalbaar zijn dit prachtige festival te organiseren.’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen