B&W Midden-Drenthe op bezoek bij GroeNoord Smilde

Foto:

Het college van B&W van de gemeente Midden-Drenthe bracht deze week een bezoek aan het bedrijf GroeNoord in Smilde. Dit is het eerste bezoek in een reeks. Op 13 december brengen ze een bezoek aan Stevast in Beilen.

Burgemeester Cees Bijl: “Wij gaan voor onze reguliere vergadering de gemeente in en willen dit combineren met een bezoek aan een bedrijf of instelling. Wij vinden het belangrijk om te weten wat er speelt in ons gebied en om in gesprek te gaan met ondernemers en inwoners. GroeNoord is een mooi voorbeeld van een onderneming die voorop loopt in de sector en trots is op haar bedrijf en de mensen waar zij het werk mee uitvoert.”

Onze Mensen Onze Kracht, is het motto. Directeur Jos Popken van GroeNoord: “Onze kracht zit in onze mensen. Goed werkgeverschap is continu investeren in persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap. Dat zie ik in de dagelijkse praktijk van onze organisatie.”

Het college kreeg een presentatie en een rondleiding door het bedrijf. Zij kregen hierbij te zien hoe GroeNoord is ontstaan, informatie over de visie en de strategie van het bedrijf en de uitdagingen waar GroeNoord in de toekomst voor staat.

Bron en foto: gemeente Midden-Drenthe.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen