Maak een culinaire ontdekkingsreis bij Happy Grill

Foto: eigen foto

Bij Happy Grill Pesse wacht de gast niet alleen Tjap Tjoy of Pekingeend. Maak -bijvoorbeeld met kerst- een culinaire ontdekkingsreis langs de vele smaken van de originele Chinese keuken. En de smaakpapillen worden ook verwend met Europese gerechten zoals malse steak en heerlijke zalm.

Iedereen komt aan zijn trekken bij wokrestaurant Happy Grill, pal aan de A28. Of je nu wilt wokken, eten van de grillplaat of genieten van salades en soepen. Alles -inclusief drankjes- voor één prijs. Er is zoveel keuze dat het haast onmogelijk is tijdens een bezoek alles te proberen. Tientallen soorten vlees, vis, kip en groenten liggen smakelijk uitgestald klaar. Tijdens de kerstdagen is het toch al uitgebreide menu nog veelzijdiger en luxer.

Gastheer Bo Ping Qui: ‘Ons aanbod van vlees, vis en de andere gerechten biedt voor elk wat wils. We hebben zelfs een uitgebreid kinderbuffet. Wil je echt een leuk en lekker avondje uit, dan ben je bij Happy Grill aan het juiste adres. We zijn het beste wok restaurant van Noord-Nederland en daar zijn we trots op.’

facebook.com/Happygrillwok

www.happygrill.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen